Rekreáció

Amikor elfelejtesz mindent…
amikor csak átadod magad a természet hívogató ölének…
amikor úgy érzed újra töltődsz energiával…

Ez az, amire mindenki vágyik!

Akár a víz alatt a csend birodalmában, akár a vízfelszín ringató karjaiban lebegsz, ezt az érzést fogod megtalálni.

Ezért kimondottan a világ zajától távoli helyeket célozzuk meg…

Búvártúrák

Adria

Dalmácia egy eldugott pontján, a Peljesac-félszigeten levő falucskában Zuljanában van hajós búvárkodásunk kiindulópontja. A hely még nyáron sem zsúfolt, a víz alatti látnivalók igazán különlegesek.
Roncsok, barlangok, halban gazdag területek izgalmas és látványos merülőhelyek, melyek pár perc alatt megközelíthetők.

Búvártúrák

Vörös-tenger

Hajós szafari. A Vörös-tenger csodálatos élővilágát senkinek sem kell bemutatni. Tiszta víz, remek látótávolság, gyönyörű korallok ezernyi hal jellemzik ezt a területet. Távol a mindentől egy remek hajón, az Andromédán lakunk, a hajón csak a mi csapatunk van. Kétszemélyes légkondicionált kabinok, svédasztalos étkezés és barátságos személyzet biztosítja a felhőtlen kikapcsolódásunkat.

Búvártúrák

Maldív-szigetek

A világ egyik gyöngyszeme. Vakító homok, páratlan víz alatti élővilág. A 10 napos túráinkon egy 10 fős német tulajdonú hajón lakunk, és a kísérő búvárhajóról a Dhoni-ról merülünk. Garantált a találkozás a manta rájákkal, cápákkal ( éjszakai merüléseken is), egy kis szerencsével cetcápával is merülhetünk. Itt még megtalálhatók a nagy halrajok a Maldív-szigetekre jellemző áramlásos vizekben.

Búvártúrák

Mexico, Yucatan-félsziget

A különleges barlangrendszeréről híres félsziget igazén egyedi élmény. A felszínen vidám, bohém életet látunk, míg a víz alá merülve a fantasztikus fényjátékok alatt visszarepülünk az időben megcsodálva az évmilliós fosszíliákat, kövületeket, melyek tökéletes és érintetlen állapotban maradtak meg. A gigantikus cseppkövek, a hatalmas barlang katedrálisok lélegzetelállító élményt nyújtanak. A barlangok járatok tágasak, több kijárattal, a víz kristálytiszta, így nem kell hozzá speciális képesítés. A merülőhelyeket (Cenotákat) terepjárókkal érjük el. A szállásunk a német tulajdonú búvárbázis szomszédságában van közvetlenül a delfines medence mellett, így minden nap láthatjuk a delfineket.

Vitorlás kirándulások

Amikor ringat a víz, és a tenger ezer színét mutatja. Egy csodálatos naplemente, különleges felhők tükörképe a vízen, a napsütötte sziklák, a part hegyeinek látványa a vízről…
…nehéz jelzőkkel illetni.

A tenger tele van meglepetésekkel. Néha sötétkék, néha ezüstös, néha türkizkék. Mindig más színét, mindig más arcát mutatja.
Vitorlás túráinkat az Adria déli részére indítjuk, Dubrovnik és Hvar szigete közötti szakaszokon.

Tartson velünk - keressen bennünket!

Ha a tenger csobogása, a hullámok ringatása, ami felfrissíti, kikapcsolja Önt, csatlakozzon hozzánk. Örömmel látjuk a következő utazásunkon! 

Cseh Attila
+36 30 963 7528
BREKI Sport és Szervező Kft.