Egyéb vízi sportok - Hajózás

Szívünk csücske a VITORLÁZÁS

„Ha gyorsan akarsz célt érni válaszd a motoros hajózást,
Ha a természet részévé akarsz válni, válaszd a VITORLÁZÁST!”

Mi 10 éves ‘vegyes’ hajós tapasztalattal a hátunk mögött, a vitorlázás mellett döntöttünk és az utóbbi, közel 10 évben már csak a szelek szárnyán szeljük a tengereket és tavakat egyaránt. 

LUNA
a fény és az iránymutatás a sötétségben.

A világhírű francia JEANNEAU gyár egyik közkedvelt tervezése a 36 lábas 3 kabinos hajó az adriai kikötők egyik gyöngyszemében a Dubrovnikhoz közeli SLANO-ban várja, hogy vitorlát bontson.

ÖNNEL a fedélzeten.

Gyakoroljon velünk!

Tapasztalatunk szerint bármilyen magas szintű hajóvezetői tanfolyamot végzett valaki, még nem rendelkezik megfelelő szintű képességekkel, hogy biztonságosan önállóan hajózzon.
Ezen tudunk segíteni!
Élményszerűen megtanulhatja a kikötést mólóhoz, mooringra, bójára, illetve a horgonyzás praktikáit. A motoros mozgást a hajóval, illetve a KIRÁLYNŐT: a VITORLÁZÁST.
Itt begyakorolhatjuk a pontos vitorla beállítási és kezelési technikákat, a különböző manővereket, kötélkezeléseket. Mindezt felszabadult, nyugodt, biztonságos körülmények között.

Mottónk: Senki sem született hajós, de mindenki azzá válhat!

A gyakorlás élményszerű, kisebb célzott egy, akár többnapos kirándulásokat is betervezhetünk.
A hajón gyakorlók ajánlott létszáma a kapitányon kívül 4 fő.
A kirándulással egybekötött hajózás során családtagok előzetes egyeztetés szerint tartózkodhatnak a hajón.

Vitorla

Kiránduljon velünk - élményvitorlázás az Elafiti-szigeteknél

Aki csak ki szeretné próbálni a csendes suhanást az Adria vizén, megcsodálni a nyílt tenger végtelennek tűnő horizontját,, az örökzöld szigetek titkos öbleit, vagy egy pohár ízletes bor mellett végignézni a naplementét, kicsit átadni magát a csöndes, gyönyörű természetnek, jó helyen jár.

Vannak bulihajók, ez nem az! Nem harsogja túl a hullámok csobogását a hangos zene, nem üvöltjük túl a szél suhogását, egyszerűen részévé válunk a természetnek, jól érezzük magunkat, beszélgetünk, fürdőzünk kirándulunk.

Tartson velünk - keressen bennünket!

Ha szép, vidám vízi természetjárásra, kikapcsolódásra vágynak, szívesen látjuk Önöket vendégül hajónkon.

Cseh Attila – kapitány
+36 30 963 7528
BREKI Sport és Szervező Kft.