6701 Szeged, Pf. 728

   Tel.: +3630/963-7528

   Fax.:+3662/270-748

   csehattila@breki.hu

 

 
 

Alapfokú tanfolyam

Alapfokú tanfolyamaink tavasztól őszig rendszeresen indulnak. A jelentkezők kiscsoportos (max. 10 fő) elméleti oktatás keretében ismerkedhetnek meg a könnyűbúvár sport történetével, technikai, egészségügyi feltételeivel, hatásaival. Elsajátítják a merüléshez szükséges fizikai, matematikai, biológiai ismereteket. Mindezt a legmodernebb technikával rendelkező oktatótermünkben, videófilmek, számítógépes szimulációk  segítik. 
A tanfolyam gyakorlati része uszodai foglalkozásokkal kezdődik, majd nyíltvízi merülésekkel folytatódik.Minden búvárjelölttel egyénileg foglalkorunk mindaddig, míg el nem sajátítja mindazokat a képességeket amelyek alakalmassá teszik a biztonságos búvárkodásra. 
A tanfolyam sikeres elvégzését követően a résztvevők a Búvár Világszövetrég által kiállított nemzetközi búvárigazolványt kapnak,  mely  az  egész  világon garantáltan érvényes.

A tanfolyam során a nyíltvízi merüléseket elsősorban az Adrián egy hosszú hétvégén hajtjuk végre, melynek során már a búvárhajóról történő merülések technikáját is elsajátítjuk, egyben már "igazi" merüléseket is teszünk.Természetesen, igény esetén magyarországi helyszínt is biztosítunk, de nem javasoljuk.