6701 Szeged, Pf. 728

   Tel.: +3630/963-7528

   Fax.:+3662/270-748

   csehattila@breki.hu

 

 
 

Egyesület

Búvárfotós Rekreatív Egyesület
Kutatócsoport és Iskola
 

Egyesületünk 2003. április 30.-án alakult .Valamennyien, akik ezt az egyesületet létrehoztuk már hosszú évek óta kutatjuk  a Föld vizeinek titkait. Alapító tagjaink biológusok, pedagógusok, orvosok, víz alatti filmesek, fotósok, könnyubúvárok.
Látogatásaink során saját bőrünkön érezzük, mint teszi tönkre a modern civilizáció a bolygó élővilágának bölcsőjét, minden élet kezdetét.
Szakmánkból adódóan rendszeresen tartunk film- és diavetítéssel egybekötött előadásokat, rendkívüli biológia órákat a legkülönbözőbb szintű oktatási intézményekben, Valamint a gyakorlatban is megmutatjuk a "víz alatti lét" izgalmas lehetőségeit.
Itt tapasztaljuk, hogy a fiatal korosztály milyen ősi természetességgel érzi a víz jóságos barátságát, és szívja magába mindazt az információt, mely segíőségével megismerheti és ezáltal megőrizheti a tavak, tengerek békéjét. Alapvető célunk az, hogy a jelen és jövő minél több gyermeke "karolja fel" a kék bolygót.
Ennek reményében kívánjuk kutatni az  édesvízi tavak, valamint sós tengerek és óceánok m?ködését, élővilágát, mindezekről víz alatti filmeket, fotókat készítünk, hogy azután közkinccsé tehessük azokat kiállítások, előadások, újságcikkek formájában.
Szeretettel és kíváncsian várjuk mindazok érdeklődését, bármilyen ötlettel, segítséggel tudják támogatni szándékainkat.